Nyt ei etsitä kahvinkeittäjiä

Sillä haemme markkinointiviestinnän tulevaisuuden superlahjakkuuksia bootcamp-metodilla.

Valitsemme bootcampille kaksikymmentä kokelasta, joista kolme saa Supertrainee-harjoittelupaikan. Bootcamp on erinomainen tapa päästä kovien ammattilaisten oppiin kehittymään ja oppimaan lisää luovasta suunnittelusta, myynnistä ja markkinointiviestinnän tulevaisuudesta. Bootcampillä teetämme myös tehtäviä, joista saat arvokkaan palautteen. 

Bootcamp järjestetään 1.8.2017 klo 12-17. 

Toimi siis heti ja julkituo kiinnostuksesi osallistua yhden päivän koitokseen. Kerro viimeistään 22.6. TÄÄLLÄ miksi juuri sinut kannattaisi valita. Hopihopi.

ETSIMME MYÖS GRAAFISTA SUUNNITTELIJAA

Bootcampiläisten lisäksi etsimme graafisen suunnittelun tulevaisuuden superlahjakkuutta harjoittelijaksi. Harjoittelupaikka sopii sinulle, jos opiskelet luovaa suunnittelua joko graafisella tai web-painotuksella ja sinulla on vahva visuaalista silmää. Luovuuden lisäksi.

Ja luovuuden lisäksi asennetta.

Haluat ponnistaa vielä pitkälle harjoitteluvaiheen tuotantopainotteisesta tekemisestä. Eli taitto- ja grafiikka-ohjelmat kuten InDesign, PhotoShop ja Illustrator tottelevat ajatustasi. Myös Office-ohjelmien hallinta luetaan eduksesi. Ja sinulla on näkemys siitä, miten kampanjat sovelletaan digitaaliseen maailmaan ilman sen kummempia pähkäilyjä.

Toimi heti ja ilmaise kiinnostuksesi TÄÄLLÄSaatat olla se tulevaisuuden toivo, joka harjoittelee Vuoden markkinointiviestintätoimistoksi valitussa Supersonissa syksyn 2017. Harjoittelu voi alkaa joustavasti molemmille sopivaan ajankohtaan.